Ajanvaraus ja ohjeet

Ajanvaraus ja tiedustelut s-postilla tai puhelimitse (viestit käyvät myös). Mikäli en heti vastaa, jätäthän tekstiviestillä soittopyynnön, niin otan sinuun yhteyttä. Pyrin aina vastaamaan mahdollisimman nopeasti!

camilla@cfysio.fi / p.0407231787

Omaeläinklinikka Hämeenlinnan nettiajanvaraukseen pääset TÄSTÄ.

Pieneläinten fysioterapia vastaanotto Omaeläinklinikka Hämeenlinnan tiloissa sekä Yliopistollisessa eläinsairaalassa. Hevosten fysioterapia vastaanotto Yliopistollisessa eläinsairaalassa sekä tallikäynteinä.

Fysioterapia toteutetaan aina yhteistyössä eläimen omistajan/hoitajan ja tarvittaessa hoitavan eläinlääkärin kanssa. Sairaan eläimen fysioterapiasta päättää aina eläinlääkäri.

Käytännön ohjeita ennen fysioterapiaa

Säilytä eläimesi normaalit päivärutiinit liikunnan ja ruokinnan osalta. Mikäli eläimelläsi on lääkitys, älä muuta sitä, vaan toimi eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti. Otathan mukaan tarvittavat eläinlääkärin paperit, mikäli kyse on sairaasta eläimestä tai olet käyttänyt eläintäsi hoidettavan vaivan takia eläinlääkärillä.

Vastaanotolla / Tallikäynnillä

Fysioterapia kestää noin 60 minuuttia. Fysioterapeuttiseen tutkimukseen ja käsittelyyn kuluva aika riippuu aina eläimestä ja siitä miten eläin suhtautuu hoitoon. Fysioterapia tapahtuu eläimen ehdoilla. Tottumattomien tai arkojen yksilöiden kanssa totutellaan käsittelyyn rauhallisesti ja esim. koira saa poistua tilanteesta, jos kokee olonsa epämukavaksi. Parhaiten koiran saa käsiteltyä sen ollessa kylkimakuulla, mutta hoito onnistuu myös istuen tai seisten. Etenkin ensimmäisellä kerralla on hyvä valmistautua siihen, että eläin saattaa tarvita alkuun aikaa tottuakseen tilanteeseen/käsittelyyn.